Заглавия Автори Жанрове Нови заглавия

Спечели билет за София Филм Фест с читАлнЯта

Публикувано на 16.03.2016

12528150_10208046476777078_1813880496_nКнигите и киното са любима комбинация не само на читателите, но и на киноманите. Затова и в разгара на София филм фест читАлнЯта и организаторите на фестивала провокират софиянци да се включат в едно книжно кино предизвикателство и да спечелят билети за прожекцията на филма “Бруклин” в неделя, 20 март, от 20.30 ч.

За да се включите в играта за двата билета, трябва да ни изпратите по имейл (chitalnyata[at]gmail.com) или на нашата фейсбук страница снимка с читателската си карта от читАлнЯта на място свързано със София Филм Фест (кино салон, инсталация с кенове и пр.) или с предмет, свързан с фестивала (кенче с билет, програма на фестивала, плакат, фестивален вестник и пр).

Даваме пълна свобода на вашата креативност, като е важно единствено да се вижда читателската карта и елемент от визията на София филм фест. С изпратената снимка ни изпратете също своето име и телефон за контакт. Всички получени снимки ще публикуваме ежедневно на нашата фейсбук страница в специален албум.

Събота, 19 март, в 18 ч е крайният срок за участие, когато ще изберем и победителите.

Едната от поканите ще получи читателят с най-креативна снимка, избрана от нашия екип, а вторият победител ще изтеглим на случаен принцип чрез томбола.

Не забравяйте също да сложите хаштагове на снимките #читАлнЯта и #SofiaFilmFestival!

В инфо точка читАлнЯта до края на месеца може да намерите също подробни програми на София филм фест, фестивалния вестник и програмите на София филм фест за пенсионери.
През март имаме и специална селекция от книги, по които има създадени кино адаптации, за да поддържаме емоцията около най-голямото филмово събитие на столицата.
Повече информация за самия фестивал, акценти в програмата, срещите със специалните гости и възможностите за закупуване на билети може да откриете в сайта siff.bg